Gyula

2018.11.16. 17:39

Újragondolják a gyulai gyógyszertári ügyeletet

Újragondolja az illetékes állami hatóság a gyulai gyógyszertári ügyelet tervezett változásait – tájékoztatott Facebook-oldalán dr. Görgényi Ernő polgármester.

P. G.

Csütörtökön munkatársaival közösen Gyulára látogatott dr. El Koulali Zakarias országos tiszti főgyógyszerész, akikkel dr. Görgényi Ernő és dr. Kovács József országgyűlési képviselő folytatott megbeszélést a kérdésben. Egyetértettek abban, hogy a döntés előtt nem csak a gyógyszertárak képviselőit kellett volna meghallgatni.

– Megegyeztünk abban, hogy november 22-én olyan tanácskozást tartunk, amelyen jelen lesznek a kórházi és az alapellátási ügyelet, a betegeket segítő civil szervezetek és a gyógyszerészek képviselői is. Az országos tiszti főgyógyszerész nyitott arra, hogy módosítsák legutóbbi döntésüket a megbeszélést követően – fogalmazott a polgármester, aki kiemelte, a cél, hogy olyan döntés szülessen, amely a szakmai szempontok mellett a lakossági igényeknek is megfelel.

Korábbi cikkeink a témában:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában