kultúra

2018.11.25. 11:05

Getnó: könyvbemutató a bodzási közönség előtt

Medgyesbodzáson író-olvasó találkozót rendeztek a könyvtárban, ahol Horváth Péter József Attila-díjas író, rendező, forgatókönyvíró és színész az érdeklődnek mesélt Getnó című könyvének a születéséről.

Csete Ilona

A találkozó apropóját az adta, hogy a Getnó egy életrajzi könyv, amelyben az író egy fiatalkori medgyesbodzási barátjának, Kutasi Józsefnek (helyi önkormányzati képviselő) és saját magának az élete alakulását mutatja be történeteken keresztül.

A kötet idén jelent meg, a könyvhéten került bemutatásra. A könyv címe a Rolling Stones azonos című, világhíres slágerére utal. A szerző beszélgetőtársa volt Kutasi József. Az érdeklődők megtudhatták a beszélgetés során, érdemes-e megváltani a világot. Az ember hogyan kezdi megtalálni önmagát, majd hogyan veszíti el, és hogyan találja meg újra és újra azt az életformát, amely túllendíti a reményvesztettségen.

A találkozón volt lehetőség dedikálásra, könyvvásárlásra. Galló Ferenc társadalmi alpolgármester a helyi nyugdíjas klub tagjainak 17 kötetet vásárolt. A vacsora idején pedig mi más, mint a Rolling Stones örökérvényű slágere – amiről a könyv a nevét kapta – szólt.

Fotók: Galló Ferenc

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában