Vésztő

2018.10.11. 15:58

Örömmel vették birtokba a sportpályát a gyerekek

Ovisportpályát adtak át csütörtökön Vésztőn, a központi óvodában – ismertette Pardi Gézáné, a Vésztő Négyszínvirág Óvoda és Bölcsőde intézményvezetője. Hozzátette: a gyerekek örömmel vették birtokba a létesítményt. Az intézményben eddig is kiemelt szerepet kapott a mozgásra nevelés, az ovisportpálya révén a szakmai munka még színvonalasabbá válhat.

L. B.

Az ovisportpálya egy 6×12 méteres multifunkcionális, műfüves, kapukkal és palánkokkal, hálóval felszerelt létesítmény, aminek köszönhetően több sportágat kipróbálhatnak a gyerekek.

A beruházás költségeit egyrészt az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány, másrészt a helyi önkormányzat állta. Vésztőn a központi óvodai a második ovisportpálya, hiszen egy már működött a Békési úti óvodában.

A csütörtöki átadáson részt vett dr. Kovács József országgyűlési képviselő, Détárné Molnár Andrea szeghalmi járási hivatalvezető, Molnár Sándor és Szabó Gézáné, Vésztő polgármestere és alpolgármestere, valamint Farkas Zoltán, az alapítvány munkatársa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában