virágosítás

2018.08.28. 10:24

Hová tűntek a virágládák Békéscsabán?

A tavaszi virágosítás során – hasonlóan a korábbi évekhez – idén is színes növényeket helyeztek ki virágládákban a Deák utcai kishídnál, amelyek azonban, mint ahogy szomorúan tapasztaltam, eltűntek – osztotta meg közösségi oldalán Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere.

L. B.

A polgármester hozzátette: városvezetőként azon dolgozik, hogy a békéscsabaiak és az idelátogatók jól érezzék magukat; úgy véli, ehhez hozzájárulnak a rendezett és tiszta közterületek.

– Egy horgász látta, amint valaki az Élővíz-csatorna vizébe hajította a virágládákat – ismertette Uhljár Erik, a városgazdálkodási kft. ügyvezetője, hogy mi történt a virágládákkal. Elmondta, hogy az ügy miatt a rendőrségen feljelentést tettek. Emellett, az eddigieket pótolva, új virágládákat helyeznek ki, előreláthatólag még ezen a héten.

Uhljár Erik hozzáfűzte, hogy nem egyedi esetről van szó, mondhatni rendszeresek a rongálások, főleg a hétvégi bulikat követően. Előfordul, hogy virágok tűnnek el, hogy padokban esik kisebb-nagyobb kár. Kiemelte: a városgazdálkodási kft. minden esetben gondoskodik a virágok pótlásáról, a megrongált padok javításáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában