Miss World Hungary

2018.06.30. 06:50

Lehet Békés megyei lesz Magyarország Szépe?

Idén nyáron is látványos döntőn választja meg a szakmai zsűri azt az ifjú hölgyet, aki méltó arra, hogy egy évig a Miss World Hungary címet viselje. A július 8-ai élő showban az ország legszebb lányai – köztük a gyomaendrődi származású Szakálos Dóra és a vésztői Szarvas Andrea – mutatják meg bájaikat. Lehet, hogy Békés megyei lesz 2018-ban Magyarország Szépe?

Horváth Dóra

A tét nem kicsi, hiszen Magyarország Szépe egy új autót és egy modellszerződést is nyer, továbbá ő képviseli majd hazánkat a Miss World decemberi világdöntőjén Kínában.

A leendő szépségkirálynőnek nem csak szépnek, hanem talpraesettnek, céltudatosnak, barátságosnak, alázatosnak és kommunikatívnak kell lennie, hiszen csak így van esélye a világdöntőn kitűnnie a többi versenyző közül.

Szakálos Dóra és Szarvas Andrea /Fotó: Borzi Vivien/

A megmérettetés előtt a legszebb húsz lány – így Szakálos Dóra és Szarvas Andrea is – felkészítő táborba vonult Visegrádon. A táborban a már megtartott négy alverseny eredményeképpen kialakult a végleges mezőny, így már csak a bent maradt 16 lánynak lesz esélye az élő adásban a koronáért versengeni.

A verseny során nem csak a zsűri, hanem a közönség is dönt, mivel az a lány, aki az applikáción keresztül a legtöbb szavazatot kapja, a legszebb mosoly cím birtokosa lesz.

A vésztői Szarvas Andreának nem ez az első megmérettetése, hiszen csupán 16 éves volt, amikor részt vett a Békéscsaba szépe versenyen, ahol őt választották meg első udvarhölgynek továbbá egy különdíjat is bezsebelhetett. A Miss Alpok Adria versenyen is remekül szerepelt a Békés megyei lány: nem csupán első udvarhölgy lett, hanem a közönségdíjat is megnyerte. 2017 decemberében a Szeged Szépe választáson második udvarhölgynek választották és elhozhatta a “Miss Charity” különdíjat is.

Szarvas Andrea /Fotó: Borzi Vivien/

– Az erősségem úgy gondolom talán az arcom és a mosolyom, de a testemért is nagyon sokat teszek. Aki ismer tudja, hogy kitartó, magabiztos, megbízható, segítőkész, ugyanakkor egyszerű vidéki lány vagyok, aki ha kell, harcol a céljaiért és az álmaiért. Természetesen a célom, hogy eredményesen zárjam a versenyt és koronával térhessek haza, azonban a különdíj is felemelő érzés lenne. Nagyon igyekszem mindent megtenni és nem elfelejteni egy pillanatra sem miért vagyok itt. Bizonyítani szeretnék, hogy itt a helyem – nyilatkozta hírportálunknak Andrea.

A vésztői szépség egyik álma, hogy a szépségiparban érvényesüljön és bízik benne,hogy valaki meglátja benne a lehetőséget.

Szakálos Dóra számára a tökéletes kikapcsolódást a család és a barátok társasága jeleni, azonban sajnos csak ritkán jut haza Gyomaendrődre. Több szépségversenyen is kipróbálta magát, a tavalyi Miss Balatonon II. helyezést sikerült elérnie. A legnagyobb célja, hogy kijuthasson Kínába a világversenyre.

– A táborban négy alversenyen (Miss Sport, Miss Beauty Face, Miss Bikini, Miss Talent) vagyunk túl, amely mind nagyon izgalmas volt, mindenki lázasan készült rájuk. Nagyon boldog vagyok, mert a Miss Talent alversenyt sikerült megnyernem. Az elkövetkezendő napokban a döntő előkészületei következnek, többnyire koreográfia próbák és edzések – árulta el Dóra.

Szakálos Dóra /Fotó: Borzi Vivien/

A gyomaendrődi szépségkirálynő-jelölt jelenleg rendezvényszervezőként dolgozik Budapesten, de számos más terület is érdekli. Szívesen kipróbálná magát légiutas-kísérőként, később pedig egy saját vállalkozásba szeretne belefogni.

A döntőt július 8-án a Duna Televízió élőben közvetíti. Szurkoljunk együtt a Békés megyei lányoknak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában