Karrier

2018.01.11. 08:05

Tizenhat évesen már a szingapúri címlapokon szerepel

Már most érdemes odafigyelni az Icon Model Management tehetségére, az alig 16 éves gyulai Ancza Renátára, akinek a karrierje tavaly azonnal fantasztikus sikerekkel indult.

J.P.

Első fotózásai alkalmával rangos magazinokba került be és a főváros legnevesebb plázáiban is láthatták az arcát óriásplakátokon. Majd bekerült a Závodi+Berkes duó, Limonádé című slágerének videoklipjébe is, így a képernyőkön és a videómegosztó portálokon is megismerték a bájos, szemtelenül fiatal lányt.

A hazai elismerések után nem kellett sokat várni a külföldi meghívásokra sem, hiszen Reni előbb Görögországban vett részt fotózásokon, majd a tavalyi év végén Szingapúrban tölthetett el több hetet, ahol előbb a rangos Peak Magazin novemberi számában szerepelt, majd ezt rögtön két patinás fényképezés követett.

Beküldött fotó

Malajzia vezető divatmagazinja, a Female Magazin januári számának anyagába készültek képek róla, majd az Ázsiában, Ausztráliában és az Egyesült Államokban is népszerű Pedro Shoes fotókampányában viselte a márka cipőit.

Mindezek után Reni kifutómodellként is bizonyított, a 2017-es Demeter Richárd Show-n.

Nagyon ígéretes kezdés ez egy fiatal fotómodell számára így biztos, sokat fogunk még hallani a barna hajú szépségről!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában