galériával

2019.09.06. 16:10

Halálos baleset: fának csapódott és kettészakadt egy autó Bélmegyernél

Letért az útról és fának ütközött egy személygépkocsi pénteken délután Bélmegyer közelében. A balesetben a jármű vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszíni szemle idejére teljes útlezárás van érvényben.

Lesodródott az úttestről és egy út menti fának csapódott egy személyautó péntek délután Békés megyében, a Vésztő és Doboz közötti úton, a bélmegyeri leágazásnál. Az ütközés következtében a gépkocsi kettészakadt. A balesethez a mezőberényi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói és a békési önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentést. A helyszínre a mentőket is riasztották – tájékoztatott a megyei katasztrófavédelem.

A helyszínelés idejére a rendőrség az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta.

Az elsődleges információk szerint a baleset halálos kimenetelű.

Frissítve:

Lesodródott az útról és fának ütközött egy személyautó pénteken 15 óra 26 perc körül, Bélmegyer külterületén. A balesetben a jármű vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszíni szemle idejére teljes útlezárás van érvényben. A baleset helyszínét Doboz és Vésztő irányába kerülhetik el az arra közlekedők. A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel, óvatosan közlekedjenek!

 

Befejeződött a helyszínelés

A helyszíni szemlét a rendőrség 21 óra 10 perckor befejezte, a forgalom mindkét sávon zavartalanul halad.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában