Kék hírek

2019.07.30. 21:07

Sem jogosítványa, sem engedélye nem volt a kocsi használatára

Főnöke tudta és engedélye nélkül használta munkáltatója egyik autóját egy orosházi férfi, úgy hogy jogosítványa sem volt. Mindez akkor derült ki, amikor a kocsival baleset okozott. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

police.hu

Közlekedési baleset történt május 12-én 20 óra 15 perckor Orosházán, a Szilágyi Erzsébet utcában. Egy kisteherautó letért az útról és villanyoszlopnak ütközött. Az autót vezető 37 éves orosházi férfi nem sérült meg a balesetben. A helyszínen elmondta a rendőröknek, hogy nincs vezetői engedélye és az autó sem az övé. A teherautó egy vállalkozó tulajdona, aki nem adott engedélyt arra, hogy az alkalmazottja vezesse a kocsit.

Fotó: Police.hu

A 37 éves Sz. Gyulának munkaidő után a cég telephelyén kellett volna hagynia a járművet, de ő a főnöke tudta nélkül azzal járt haza és hétvégén is használta. A baleset előtt az egyik barátjától vitt el építési törmeléket és éppen hazafelé tartott.

Az Orosházi Rendőrkapitányság a 37 éves férfi ellen engedély nélküli vezetés és a közlekedési baleset okozása miatt szabálysértési eljárást indított, a jármű önkényes elvétele miatt pedig büntetőeljárást rendelt el. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait hétfőn továbbította az Orosházi Járási Ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában