Miss Hungary 2020

2020.11.11. 11:14

Döntős lett a békéscsabai tinédzser lány

A döntőbe került az immáron harmincadjára megrendezett Miss Hungary szépségverseny tini kategóriájában a békéscsabai Szolcsánszky Tünde. A Belvárosi Iskolában tanuló 17 éves lány régi álma volt egy ilyen megmérettetésen való részvétel.

G. Cs.

Idén a Gödöllői Királyi Kastély adott volna otthont december 12-én a jubileumi 30. Miss Hungary 2020 szépségverseny döntőjének, azonban a pandémia miatt hozott intézkedések hatására a nemzeti szépségverseny döntőjét egy későbbi időpontra halasztják.

Ami biztos, hogy a rendezvényen meghatározó lesz az évfordulót jelző 30-as szám:

Hazánk legrégebbi szépségversenyén 30 hölgy mutatkozik be – tini és felnőtt kategóriában – és nagy létszámú, szakemberekből és támogatókból álló zsűri dönt arról, kinek a fejére kerüljön a két királynői korona,

kik képviselhetik hazánkat a Miss Hungary szépségkirálynőjeként a nemzetközi porondon – olvasható a szervezők által kiadott közleményben.

A szépségversenyen idén jelentős arculatváltás történik, visszafogott, elegáns rendezvényt kíván megvalósítani a rendezvény szervező csapata. A verseny nagy hangsúlyt helyez a női szépség, a nőiesség bemutatására, de mindezt a nemzeti értékekkel ötvözve, hogy illeszkedjék a helyszínhez, a Gödöllői Királyi Kastélyhoz. Mindez egyfajta időutazáson keresztül jelenik meg, kiemelve az életmód, az egészség és a természetvédelem fontosságát.

A felnőtt döntősök estélyi kollekcióját Erzsébet királyné ruhái inspirálták /Beküldött fotók/

– Gödöllőn nagy szeretettel fogadtak bennünket, és nagy öröm számunkra, hogy az önkormányzat és a kastély is támogatja az elképzeléseinket. A Miss Hungary 2020 döntője a tervek szerint a közönség számára nyitott rendezvény lesz, a biztonsági szabályok és előírások betartása mellett. Szeretnénk ha minél többen eljönnének, és megnéznék a Gödöllői Királyi Kastélyt és a Díszteremben Erzsébet királyné koronázási ruhájának rekonstrukcióját, illetve a koronázási ékszerek hiteles másolatait is – mondta el a szépségverseny szervezője.

Szolcsánszky Tünde régi álma teljesült azzal, hogy részt vehet az egyik legrangosabb szépségversenyen.

A békéscsabai Szolcsánszky Tünde az idén megrendezett Miss Bikini versenyen debütált, ahol bekerült az első ötbe és megnyerte a „Legszebb fenék” különdíjat. A fiatal lány már kiskora óta arról álmodozott, hogy egyszer eljut majd egy szépségversenyre. Úgy látszik, álma most teljesült, hiszen ő is ott lehet a rangos megmérettetésen.

Mint bemutatkozásából kiderül, szeret dekoratívan öltözködni, a külsejével és belső értékeivel egyaránt foglalkozni.

Szabadidejét leginkább a konditeremben tölti,

de imádja a lovakat, így sokat jár lovagolni is. Az edzés, a fitness, a testépítés kitölti mindennapjait és odafigyel az egészséges táplálkozásra is.

A békéscsabai lány szabadidejét leginkább a konditeremben tölti.

A jubileumi, 30. Miss Hungary szépségverseny döntőjének módosított időpontja még nem ismert, a helyszín viszont igen, a nagyszabású gálának a Gödöllői Királyi Kastély ad majd otthont.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!