Bulvár-celeb

2023.10.25. 12:14

A Nagy Ő nagy esélyese elárulta: már mást szeret

Forrás: TV2

Vivien már a kastélyban is elárulta Jákob Zoltánnak, hogy megismert valakit nem sokkal A Nagy Ő forgatása előtt. A lány nem tudta eldönteni, melyik férfit válassza, végül a milliárdos hazaküldte, és úgy tűnik, ezzel sokat segített neki a döntésben.

„A tegnapi Nagy Ő adásából már láthattátok, hogy számomra a verseny véget ért. Akkor kezdtem igazán felismerni az érzéseim, mikor nagy meglepetésemre Ákos bejött hozzám, és szembesültem vele, hogy ez már valami több és mélyebb, mint azt gondoltam.

Az élet szerencsére úgy hozta a dolgokat, hogy azóta együtt vagyunk a legnagyobb szeretetben, boldogságban, amiben még sosem volt részem. Mérhetetlenül hálás vagyok, hogy megvárt és kitartott mellettem! Most már kijelenthetem, hogy megtaláltam az igazi Nagy Őmet!

Mindenkinek azt kívánom, hogy ilyen embert és szerelmet találjon! Nem utolsósorban köszönöm Zolinak a megértését!” – üzente.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában