Sport

2015.02.22. 16:36

A nagy múltú UTA nyert Gyulán

Az első tíz perc kiegyenlített játéka után fokozatosan átvették az irányítást a nagy múltú, de jelenleg csak a román III. ligában szereplő vendégek, és a szünetig kétgólos előnyhöz jutottak.

BEOL

Várfürdő-Gyulai Termál FC—UTA Arad (romániai) 2—4 (0—2)

Nemzetközi felkészülési labdarúgó-mérkőzés. Gyula, 50 néző. V.: Takács. Gyula: Nagy B. (Harman) — Kovács T., Vincze (Nagy S.), Wéber, Pataki (Turcsek) — Pászka, Sipos, Barna, Okos (Szélpál) — Laurinyecz Á., Furár (Reszelő). Edző: Szekeres Lajos.

Kovács Balázs influenza, Nagy Gergő családi elfoglaltság miatt hiányzott a gyulaiaknál. Fordulás után a házigazdák egyenlítettek. A hajrában azonban a hazaiak nem tudták tartani a döntetlent, mert a jó erőkből álló aradiak újabb két góllal megszerezték a győzelmet. Gyulai gólszerzők: Pászka, Furár.

Orosháza FC—Rákóczi Vasas 3—1 (1—1)

Orosháza, Mátrai Sándor Stadion, 50 néző. V.: Simon. Orosháza: Könyves (Bordás D.) — Sajti, Makra, Kerekes I., Gulyás J. — Bozsóki, Szűcs D. (Kránitz) — Füredi (Machó), Juhász N. (Libor), Styecz — Nikolics (Tóth L.). Játékos-edző: Makra Zsolt.

Újabb játékos távozott az NB III-as Orosháza FC-től, a belső védő Tóth Imre Hódmezővásárhelyre igazolt. A hazaiaknál négy ifjúsági korú labdarúgó, Machó, Sajti, Kránitz és Tóth L. is pályára lépett a találkozón. A végig küzdelmes mérkőzésen szünet után tudta a maga javára eldönteni a találkozót a február 28.-ai bajnoki nyitányra készülő Orosháza FC együttese.

G.: Juhász N. a 27., Bozsóki az 50., a 87. ill. Buza a 34. percben.

Elek LE—Kondorosi TE 1—8 (0—4). G.: Lázok T., ill. Somogyi J., Miklya, Valentényi 2-2, Harangozó, Borgulya.

További eredmények:

Mezőhegyesi SE—Deszki SE 4—3, Füzesgyarmati SK—Dévaványai SE 1—2 Hódmezővásárhelyi FC II.—Tótkomlósi TC 0—6.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!