Sport

2014.11.21. 09:25

Bronzéremmel térhet haza Sélley Anna

A csütörtöki napon még nagyobb lett az izgalom Mariborban, a WAKO Kick-box Európa-bajnokságon. Az EB harmadik napján dőlt el ugyanis, ki szerepelhet a pénteki és a szombati döntőkön.

BEOL

A magyar csapat nem akármilyen létszámban készült erre a napra, hiszen huszonnégy versenyzőnk melegített a versenynap előtt. Ahogyan ez lenni szokott, a téttel együtt  nőtt a feszültség is, mind a nézők, mind a versenyzők, mind a bírói kar körében. Ez a néha kétes ítéletekben is megnyilvánult. Persze ezek a mérkőzések már jóval szorosabb és pörgősebb összecsapásokat hoztak, amit elbírálni jóval nehezebb volt, mint a keddi nyitó nap selejtezőinek nagy részét.
 

Ilyen problémákkal szembesült  Sélley Anna, a Békéscsabai Lakótelepi SE válogatott kick-box sportolója is, aki a német Claudia Kiontke ellen kísérelte meg a döntőbe jutást. A végső győzelemre is esélyes német és Sélley szoros mérkőzést vívott.


A csabai lány úgy érezte, a végén hiába találta el szabályosan többször is ellenfelét, egyszerűen nem adtak rá pontot  a bírók. Így minimálisan egy pont különbséggel maradt alul, és egy szép bronzéremmel térhet haza. A súlycsoport, a light-contact  + 70 kg döntőjét pénteken rendezik majd meg, a német Claudia Kiontke és az angol Gayner Morgan között. A 12 óra 44 perckor kezdődő összecsapás élőben megtekinthető ">ezen a weboldalon.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!