Bulvár-celeb

2023.11.01. 08:15

„Az a helyzet, hogy mi ugyanaz a személy vagyunk” – múltbéli önmagával találkozott az időutazó (videó)

Érdekes bizonyítékokkal is szolgált az a férfi, aki azt állítja, hogy a jövőből jött és fel is kereste a régi önmagát.

MW

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Jannissimo

Egyre népszerűbb kérdéskör az, hogy vajon valaha elérünk-e arra a fejlettségi szintre, hogy lehetséges legyen az időutazás. Ekkor a kialakult táborok sorra hoznak fel bizonyítékokat saját igazuk alátámasztására. Van, aki azt állítja: minden elképzelhető és régi fotókat, videófelvételeket elemezve próbál az időutazók nyomára bukkanni, megint más pedig azt állítja magáról: bizonyos, hogy a dolog lehetséges, hiszen ő maga is a jövőből jött.

A kifejezetten időutazás témákban járatos ApexTV egyik videójára hívta fel a figyelmet a Bors. A felvételen szereplő riportalanyok közül az egyikük azt állítja, hogy ő, illetve ők a bizonyíték az időutazásra.

A felvétel két alanya ugyanis azt állítja, ők valójában ugyanaz az egy ember, csak az idő más és más pontjáról, és ezt bizonyítani is tudják: az egyforma tetoválásukkal.

Mike Williams és „ifjabb” Mike Williams a következőket mondta a nevezett felvételen: 

az a helyzet, hogy mi ugyanaz a személy vagyunk. Igen, tudom, ez furán hangzik

– kezdte történetüket a fiatalabb Mike. Felidézte:

egy nap hazafelé tartott az egyetemről. Idősebb verziója otthon várta, egy fotelben ücsörögve. Rettenetesen megijedt, ám ekkor az idősebb Mike azon a becenéven szólította, amit csak a szűk család ismer. Így kezdődött kettejük közös története, ami azóta is tart.

Az persze más kérdés, mennyire hihető az a sztori, amit előadnak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!