A hét ingatlana

2024.03.24. 06:55

Ebből az eladó ingatlanból szó szerint száműzték a konyhát

A 85,5 m2 ingatlant a közelmúltban teljeskörűen felújították és az ereszcsatornától a szenyvízcsatornáig minden közművet lecseréltek. A nappali modern mennyezeti világítást kapott, a kéményt azonban megtartották, így az új tulajdonosnak lehetősége van akár kandallót elhelyezésére is. A ház biztosan ételszag mentes lesz, hiszen a konyhát a - szintén felújított - melléképületbe száműzték.

Beol.hu

Eladásra kínálok Békés vármegyében Békéscsabától 42 kilométerre Gyomaendrőd városában egy 85,4 négyzetméteres alapterületű, 2022-ben teljeskörűen felújított családi házat! A ház elhelyezkedése rendkívül ideális, a 46-os főútra csatlakozó kis csendes utcában található a gyomai részen, így a forgalomtól távol, mégis minden fontos gyomai infrastruktúrához közel fekszik. Az ingatlan felújítása során az ereszcsatornától a szennyvízcsatornáig minden közművet lecseréltek, a gondos tulajdonos a fürdőszobát és a hatalmas nappalit prémium burkolóval burkolta. 

A nyílászárók műanyagra cserélve, az alaprajzon is látható, hogy a konyhát a házból száműzték, azt a szintén teljesen felújított melléképületben helyezték el egy egybenyitott nappali/ebédlővé alakítva azt. A villamos rendszer újrahúzva, a nappaliban dizájnos mennyezetvilágítással kombinálva került kialakításra. A hatalmas nappaliban a kéményt oszlopszerűen megtartották, így ha az új tulajdonosnak nem elég a klíma fűtés, akár egy kandallót is behelyezhet ide. A házban található:

- 2 db szoba (egyikből gardróbszoba nyílik)
-1 db hatalmas nappali
- szépen kialakított fürdőszoba

A házban meghagyták a kazánházat is, így ha valaki a fűtést bővíteni szeretné (akár a telken bent lévő gázzal is) van hely ennek kialakítására. A főépület és a konyha/ebédlő között fedett teraszrész került kialakításra, mely alkalmas lehet nyári konyha, vagy grillező kialakítására.”

További remek lehetőségekért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!