A hét ingatlana

2024.01.28. 06:33

Most olyan otthona lehet, amilyet csak szeretne!

Ha szeretné, hogy az otthona a saját igényei szerint készüljön el, itt a lehetőség! Gyulán egymás mögött felépülő, új építésű ingatlanokat kínálnak az Élővízhez közel. A házak három szobával és egy amerikai konyhás nappalival rendelkeznek, és a garázs is tartozék. Persze a jóra várni kell, így erre is. Nagyjából 12 hónapot, de megéri, hiszen a háza minden egyes szeglete pontosan olyan lesz, amilyennek Ön megálmodja.

Beol.hu

Az Élővízhez, Nagyrománvárosban, egymás mögött felépülő, újépítésű családi házat kínálnak megvételre

Szeretne egy ÚJ ingatlant a saját igényei szerint? Gyula közkedvelt kertvárosi részén,közel az Élővízhez, Nagyrománvárosban,egymás mögött felépülő, újépítésű családi házat kínálunk megvételre. Az ingatlanok aszfaltozott útról , külön álló, körbekerített telken fognak elhelyezkedni. A családi házak egyenként 3 szobásak, plusz amerikai konyhás nappalival rendelkeznek. Az ingatlanhoz tartozik garázs is. A fűtésről és a meleg víz ellátásról lakásonként egyedi napelem és hőszivattyús rendszer, padlófűtéssel gondoskodik. Az ingatlan gazdaságos,kis energiaigényre vonatkozó követelményeknek felel meg, így a családi házak alapvető jellemzője az alacsony fenntartási költség. Az építkezés tervezett átadása a kezdéstől számított 12 hónap.”

További remek lehetőségekért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!