Ingatlanajánló

2022.03.27. 11:28

Közel egy éve van a piacon Békés megye „legje”, egy milliárdot érő ház

Az Orosházán kínált luxus ingatlanról 2021 tavaszán már beszámoltunk. Kíváncsiak voltunk, vajon elérhető-e még az ajánlat? A csodás ház még mindig az ingatlanpiacon van, az ára pedig stabilan 1 milliárd forint!

Beol.hu

Fotók: ingatlanbazar.hu

Orosháza (fürdőváros) kertvárosi, csendes, zöldövezeti részén kínálom ezt az igazán különleges, minden luxus igényt kielégítő, páratlan technikával felszerelt, akár több generáció együttélésére is alkalmas, 770m2-es családi házat - olvasható az ingatlanbazar.hu-n.

A déli fekvésű, kétszintes, mesébe illő családi ház tökéletes otthona lehet gyakorlatilag bármekkora családnak, hiszen 10 hálószobával, 4 fürdőszobával, prémium minőségű, Miele típusú gépekkel felszerelt konyhával rendelkezik. 

A házhoz wellness részleg is tartozik, a maga 5x20 méteres, automatizált beltéri medencéjével, mely rendelkezik ellen-áramoltatóval is. 

Fedését távirányítással oldhatjuk meg. A medence mellett kapott helyet egy tízszemélyes jacuzzi, egy nyolcszemélyes finn szauna, továbbá a barnulni vágyóknak csúcstechnológiájú szolárium és egy minden igényt kielégítő, extrán és igazán minőségi gépekkel felszerelt fitneszterem is.

Az Orosházán kínált luxusingatlanról 2021 tavaszán már beszámoltunk.

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!