labdarúgás

2018.07.19. 19:25

Sorsoltak a Magyar Kupában

Csütörtök délelőtt az MLSZ Békés Megyei Igazgatóságán nyilvános keretek között megtartották az országos Magyar Kupa első, Békés megyei selejtezőjének sorsolását.

V. L.

A sorozatba a tíz megyei I. osztályú együttes (a Békéscsaba 1912 Előre II. nem indulhat a kupában) mellett a Tótkomlós és a Dévaványa nevezett. A Szarvas és a Kondoros a tavalyi főtáblás szereplés után kiemelést élvezett, a maradék 10 együttest négy párba sorsolták, illetve két szerencsés együttes, jelen esetben a Nagyszénás SE és a Vésztői SE már a következő körbe jutott.

A sorsolást a volt kilencszeres válogatott Pásztor József végezte. A mérkőzéseket augusztus 4-én rendezik, döntetlen esetén azonnali 11-es rúgások döntik el a továbbjutó kilétét. Békés megye két csapatot juttathat fel az országos főtáblára.

Az első forduló párosítása: Tótkomlósi TC–Dévaványai SE, Orosházi MTK-ULE 1913–Körösladány MSK, Jamina SE–Gyulai FC-Termál, Mezőhegyesi SE–Szeghalmi FC.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában