kézilabda

2018.01.19. 20:13

Nem várt orosházi vereség

Sok hibát vétett az Orosháza, ezt a Cegléd pedig ki is használta.

Orosházi FKSE-Linamar—Ceglédi KKSE 20—24 (11—16)

Kézilabda Liga Kupa férfi mérkőzés, Orosháza, 300 néző. V.: Rontó, Szanyi. Orosháza: Herjeczki — Gyene 3, Ferenczi 1, Antal 1, Mihály 1, Stranigg 2, Németh L. 6. Cs.: Szabó L. (kapus), Pásztor M., Morva 3, Németh G 2, Milosevics 1, Zvolenszky. Vezetőedző: Bakó Botond. Cegléd: Mojszilov — Megyeri 3, Radnics 3, Juhász K. 2, SZABÓ B. 4, Borsos 2, HÓDI 6 (3). Cs.: Pallag, Aleksza (kapusok), Lászlai 2, Tóth K. 1, Imregi, Müler 1. Vezetőedző: Jakab László.

Kiállítások: 2, ill. 2 perc. Hétméteresek: 1/0, ill. 4/3.

Új edzővel, Jakab Lászlóval érkeztek a vendégek, aki földije, Bakó Botondnak, hiszen mindketten Székelyudvarhelyen születtek. A vendégek kezdtek jobban, és a 10. percben 7—4-re vezettek. Egy perccel később egy újabb ceglédi gól után Bakó Botond időt kért, ám nem sokat változott a játék. A hazaiak sok hibát vétettek, gyakran eladták a labdát, lövéseik pedig pontatlanok voltak. A 20. percben 12—9-es ceglédi vezetést mutatott az eredményjelző. A félidő hajrájában pályára lépett az orosháziaknál az új szerzemény, a szerb átlövő, Nikola Milosevics. A vendégek jól használták ki a házigazdák megingásait, így a szünetre ötgólos ceglédi előnnyel mehettek a csapatok.

Fordulás után a hazaiak szépítettek, ám a ceglédiek erősítettek, és ismét öt gólos előnyre tettek szert. A folytatásban felváltva estek a gólok, Szabó levente többször is bravúrral védett, de nem tudott közelebb zárkózni vendégéhez az OFKSE. Az 55. percben 22—20-ra vezetett a Cegléd, de a hajárban már nem tudott gólt lőni az Orosháza, így megérdemelten nyertek a vendégek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában