Labdarúgás - NB II.

2024.03.27. 12:35

Hozták a kötelezőt a gyulai lányok

Második idei „kötelező” mérkőzését is letudta Gyulai Amazonok NB II.-es női nagypályás labdarúgócsapata, amely Somoskőújfalun a Keleti csoport sereghajtóját múlta felül a 13. játéknapon.

Bakulya Mihály

Lovas Lauráékra nehezebb mérkőzések várnak a bajnokság folytatásában

Fotó: Tóth László

Somoskőújfalu KSE–Gyulai Amazonok 2–6 (1–4)

NB II.-es női labdarúgó-mérkőzés. Somoskőújfalu, 40 néző. Vezette: Kovács A.

Gyula: Kovács V. – Szappanos (Danics), Lovas, Kajári, Czirók (Kurta), Kurai, Mezei, Nagy K., Molnár Á. (Szűcs), Pintye (Freiberger), Bordás. Edző: Molnár Zoltánné.

Gólszerző: Mészáros (21.), Kerekes (88.), ill. Szappanos (17. – 11-esnből), Pintye (19.), Nagy K. (29.), Kurai (33.), Kurta (47.), Kajári (61.).

Bő negyedórába tellett, mire a hazaiak lelkesedését letörte a fürdővárosi együttes. Gyorsan kétszer is betalált, az örömét azonban elrontotta a nógrádiak szépítése. A félidő utolsó harmadához érve ismét kétszer villantak a gyulai lányok, jelentős előnyt szerezve a folytatásra. A második félidőben is az történt a pályán, amit ők szerettek volna, ez újabb két gólban realizálódott, azt követően viszont már csak kimaradt lehetőségeket tartogatott a meccs, illetve a végén a hazaiak szépítését.

Molnár Zoltánné: – Jól játszottunk, viszont a helyzeteink közül rengeteget elpuskáztunk. Ezen fontos lesz javítani, hiszen sokszor magunknak nehezítjük meg a dolgunkat vele. Örülök, hogy Freiberger Stella pályára tudott lépni és jó játékkal, gólpasszal járult hozzá a győzelemhez. Azt azért tudjuk, hogy még ennél is több van bennünk, próbálunk arra koncentrálni, hogy kijöjjön belőlünk hétről hétre a maximum.

A bajnokság állása 13 forduló után: 1. Bp. Honvéd 36 pont, 2. Újpest FC 33, 3. Eger 29, 4. Nyíregyháza 28, 5. Gyula 24, 6. Lőrinci 21, 7. Hatvan 20, 8. Arany Bácska 13, 9. Kazincbarcika 10, 10. Szolnok 7, 11. BVSC 6, 12. SKSE 3. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában