Labdarúgás

2024.03.19. 14:31

Csütörtökön játszik az Előre II. a Jaminával

Több változás is történt a vármegyei labdarúgó-bajnokságok hétvégi programjában.

Gajdács Pál

Forrás: shutterstock

Az I. osztályban mindössze három találkozót (Orosházi MTK-ULE–Nagyszénás SE, Gyulai Termál FC–Mezőhegyesi SE és Medgyesbodzás SE–Gyomaendrődi FC) rendeznek meg a hétvégén, egészen pontosan szombaton, ugyanis a Békéscsaba 1912 Előre II.–Jamina SE derbit a lila-fehérek kérésére március 21-re, csütörtökre előrehozták. A mérkőzés 19 órakor kezdődik a Békéscsaba Utánpótlás Központban. A Szeghalmi FC–Szarvasi FC párharcot viszont elhalasztották, az új időpont május 1., 13 óra.

A vármegyei II/A osztályban elmarad az Elek USE–Mezőkovácsházi TE ütközet, mert a dél-békésiek jelezték, nem tudják kiállítani a csapatukat. A mérkőzés három pontját, 3–0-s gólkülönbséggel a szabályok értelmében az elekiek kapják majd meg.

Programváltozás történt a vármegyei III. osztályban is, a Déli csoportban nem március 23-án szombaton, hanem egy nappal később kerül sor a Kardos-Örménykút KSK–Gerlai SE mérkőzésre, melynek kezdési időpontja: 11 óra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában