Labdarúgás - Vármegye I.

2024.02.02. 08:17

A kis Előréből erősített a Szarvas

A Szarvasi FC javában készül a Vármegyei I. osztályú bajnokság márciusi bajnoki rajtjára, szombattól pedig edzőmérkőzéseken is szemügyre vehetik a csapatot a szurkolók. Már, aki veszi a fáradtságot és vidékre is elkíséri a kedvenceket, hiszen a megszokottak szerint valamennyi gyakorlás idegenben lesz.

Bakulya Mihály

A szarvasiak a csabai konkurensüktől erősítettek

Fotó: Babák Zoltán

Elsőként Algyőt veszik célba, azután pedig Kiskunfélegyháza, Békéscsaba és Füzesgyarmat jelent egy-egy állomáshelyet a felkészülésben. A tervekben öt mérkőzés szerepel, de a február 24-i bajnoki főpróbára még partnert keresnek, miután a kecskeméti vegyes csapat elleni meccs meghiúsult.

– Még gyűjtjük az erőt, de már a labdának is egyre több szerepe van a tréningeken, a játékosok pedig érthetően várják, hogy végre ismét ellenféllel szemben gyakorolhassanak. Kisebb gondot jelent számunkra a kecskemétiek döntése, mivel arra az időpontra nem igazán tudunk megfelelő partnert találni, a környező vármegyékben ugyanis már javában mennek a bajnokságok – újságolta el Sajben Gábor vezetőedző, hozzátéve azt is, ha játék nélkül maradnak, akkor egy csapatösszetartást rendeznek azon a hétvégén.

A szarvasi együttes háza tájáról származó hír még, hogy leigazolták az Előrétől a 19 éves Marik Somát, aki a középpályán jelenthet komoly segítséget tavasszal. A kék-fehérek március 2-án hazai pályán kezdik a bajnokságot a sereghajtó Medgyesbodzás ellen.

A tervezett edzőmérkőzések

Február 3., szombat, 13.00: Algyői SK–Szarvasi FC
Február 10., szombat, 11.00: Kiskunfélegyházi HTK–Szarvasi FC
Február 14., szerda, 18.30: Békéscsaba 1912 Előre SE U19–Szarvasi FC
Febuár 17., szombat, 11.00: Füzesgyarmati SK–Szarvasi FC
Február 24., szombat, ?: Szarvasi FC–?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában