Labdarúgás

2024.01.17. 08:55

Megérkeztek Szeghalomba az első téli szerzemények

Szeghalomra is megérkeztek az első új téli szerzemények. A sárréti együttes a konkurens Medgyesbodzás csapatától igazolta le Oláh Ambrust és Oláh Zalánt, akik már a vármegyei teremkupán is a kék-fehéreknél szerepeltek.

Bakulya Mihály

Polonio-Guerreiro Joao hosszabb időre kiesik súlyos térdsérülése miatt.

Fotó: Archív fotó: Erdős Csaba

A hír bizonyára nem lepi meg azokat, akik ismerik a 21 esztendős jó kötésű ikreket, mivel nyár óta az édesapjuk, Oláh Ferenc irányítja a Berettyó-parti együttest. Zalán kapus, Ambrus védő és a karrierjük eddigi részét tandemben tették meg, nem csoda hát, hogy Szeghalomba is együtt érkeztek.

A klubnál azok után vált aktuálissá a keret téli megerősítése, hogy ősszel több labdarúgó lemorzsolódott, vagy az élet más irányba terelte. Ehhez jön még Polonio-Guerreiro Joao kiesése, a védő ugyanis súlyos térdsérülést szenvedett, illetve akadnak olyan játékosok, akik tavasszal kevesebb szerepet tudnak vállalni munkahelyi, vagy iskolai elfoglaltság miatt. Szűkös tehát az állomány létszáma, ezért is tárgyalnak még további két-három játékossal, bár a téli időszakban nem könnyű igazolni.

A felkészülés január 22-én kezdődik. Jellemzően heti négy foglalkozás szerepel a heti programban, az alapozás első két hetében az erőfejlesztésen lesz a hangsúly, ami azután vegyes felkészülésre vált. A március 2-i gyomaendrődi bajnoki rajtig hat tesztmeccset vív meg a kék-fehér gárda.

Felkészülési találkozók tervezete

Február 7., szerda, 18.00: Békéscsaba 1912 Előre SE U19–Szeghalmi FC

Február 10., szombat, 11.00: Hódmezővásárhelyi FC–Szeghalmi FC

Február 14., szerda, 18.30: Körösladány MSK–Szeghalmi FC

Február 17., szombat: ?–Szeghalmi FC

Február 21., szerda, 18.00: Békéscsaba 1912 Előre FC II.–Szeghalmi FC

Február 24., szombat, 13.00: Dévaványai SE–Szeghalmi FC
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában