Teremlabdarúgás

2024.01.26. 08:55

Focitorna az MLSZ vármegyéi között

Idén Keszthely ad otthont a Csík Ferenc-emléktornának, amely hagyományosan az MLSZ Területi Igazgatóságai országos teremlabdarúgó tornáját jelenti.

Bakulya Mihály

Egy éve Esztergomban közel járt a négyes döntőhöz az alábbi vármegyei csapat

Forrás: A szerző felvétele

A hétvégi esemény keretében 15 vármegye küzd majd az érmes helyekért.
A csapatokban kizárólag a társadalmi elnökségekben és bizottságokban szerepet vállalók, illetve az igazgatóságok főállású dolgozói kaphatnak helyet. A résztvevők négy csoportba sorolva csatároznak, a körmérkőzések lezárása után viszont már csak a divíziók győzteseire vár feladat. Nekik elődöntőt kell játszaniuk, majd a helyosztókat is megvívják
Békés válogatottja nehéz kvartettbe került Budapest, Borsod-Abaúj-Zemplén és Nógrád társaságába. Két csoportmeccsüket szombaton játsszák le (10.45 órától Budapest, 12.00-től Nógrád lesz az ellenfél), a borsodiak elleni húsz percre vasárnap 9.55 órától kerül sor.
A viharsarki gárdában játékosként kap helyet, Kiss László, Zöldi Sándor, Hegedűs László, Krámli Tamás, Medovarszki István, Viczián Mátyás, Benyovszki Zoltán, Mracskó Mihály, Brlás János, Szelezsán György és Toldi Balázs, míg kísérőként működik közre Halász Barbara, Scsitovics Ákos, Szpisják Zsolt, valamint Bakulya Mihály.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában