Kézilabda

2024.01.04. 19:14

Ezt várja az új évtől az Előre NKSE csapatkapitánya, Giricz Laura

Az év első napjai mindig a tervezéssel, új elhatározások felállításának a jegyben telnek. Vajon mit tartogat a 2024-es esztendős? Sportolót, sportvezetőket és edzőket kérdeztünk arról, hogy mit remélnek a sportban, mivel lennének elégedettek? Elsőként Giricz Laura válaszolt portálunknak.

Gajdács Pál

Giricz Laura támad.

Fotó: Bencsik Ádám

Giricz Laura, a TAPPE-Békéscsabai Előre NKSE női kézilabda-csapatának csapatkapitánya:

– Még szeptember végén, a Vasas elleni bajnoki mérkőzés utolsó percében szenvedtem súlyos térdérülést, amikor kifordult a térdkalácsom és a szalagok is elszakadtak. Konzervatív kezeléssel, gyógytornával gyógyítottak és decemberben már elkezdtem a nem kontaktos, futó-, és lövőedzéseket. Ha minden jól alakul, akkor január végén már visszatérhetek a pályára és segíthetem a csapatot. Az első hónapban fontos bajnoki mérkőzések várnak ránk, így például a Kozármisleny és a Budaörs elleni. Ez a csapat képes arra, hogy megőrizze élvonalbeli tagságát. A szerződésem a szezon végén lejár, de szeretnék a továbbiakban is Békéscsabán játszani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában