Visszatekintő

2024.01.01. 16:48

Ezek voltak a legolvasottabb sportcikkeink szeptemberben

Hamarosan itt az új év, új hírekkel és új statisztikákkal. Az év zárásaként megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt év legolvasottabb sportcikkeit. Sorozatunk aktuális anyaga a szeptemberi cikkeket vette górcső alá.

Bátori Attila

Vólent Rolandot nehezen tudták tartani a barcikai védők

Fotó: Jenei Péter

Félórányi küzdelem után hatvan percnyi tetszetős támadófocival gyűjtötte be hetedik bajnoki győzelmét az Előre FC csapata. A lilák a 7. forduló szombati hazai mérkőzésén az újonc Martfű ellen javítottak gólarányt, ezzel pedig 5 pontra növelték az előnyüket a Dél-keleti csoportban.

Továbbra is százszázalékos teljesítménnyel menetel a bajnokságban a Békéscsaba 1912 Előre NB III.-as csapata. A lila-fehérek a vasárnapi 6. forduló viharsarki rangadóját nyerték meg Füzesgyarmaton, egy közel félórás viharszünettel tarkított meccsen.

Ha nehezen is, de elérte célját Tiszaföldváron a Békéscsaba 1912 Előre csapata. A lilák a szombati Magyar Kupa mérkőzésen hullámzó teljesítményt nyújtva, két pontrúgásból elért góllal múlták felül a tíz emberrel is lelkesen és szervezetten teljesítő Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei I. osztályú riválist.

A Budapest Honvéd akadémistáit oktatta vasárnap kora délután a Békéscsaba 1912 Előre csapata az NB III.-as bajnokság 8. fordulójára kisorsolt mérkőzésen. A csabaiak a Magyar Futball Akadémián ötször vették be vendéglátójuk kapuját, ezzel a nyolcadik sikerük is megszületett.

Elbúcsúzott a Magyar Kupa további küzdelmeitől a Békéscsaba 1912 Előre csapata, amely a sorozat harmadik körében az NB II.-es Kazincbarcikával szemben maradt alul szombaton, egy paprikás hangulatú, játékvezetői tévedésektől hemzsegő mérkőzésen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában