Röplabda

2024.01.12. 13:08

Bronzmérkőzés Szlovákia ellen

Az első nap után az Európa-bajnoki selejtező csütörtöki, második napján is dupla mérkőzést játszott le a magyar női U18-as válogatott a maribori Európa-bajnoki selejtezőben.

Gajdács Pál

Forrás: Hunvolley-facebook

A csehek szerdai legyőzése és a szlovénok elleni vereség után először Ciprus következett és a válogatottunk a papírformának megfelelően 3:0-ra (20, 7, 16) nyert, amivel bejutott az első Eb-selejtezőtorna elődöntőjébe. A békéscsabai játékosok közül Fekete Ramónára és Gajdács Linára is a kezdőhatosban számított Horváth András szövetségi edző, előbbi 2, utóbbi 7 pontot ért el. Nánási Zoé ezúttal csereként nem a saját posztján, liberóként lépett pályára.

Az esti Horvátország elleni csata már korántsem sikerült ilyen jól, mivel déli szomszédaink 3:0-ra (19, 15, 12) felülmúlták együttesünket. Mindez azt jelenti, hogy a folytatásban a harmadik helyért mérkőzhetünk meg a szlovákokkal, akik a másik ágon ugyancsak három játszmában kaptak ki Szlovéniától.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában