Kispályás foci

2024.01.22. 14:49

A Körösladány az U16-osok legjobbja Berényben

Az U16-os korosztálynak osztottak először érmeket a Mezőberényben több hétig tartó futsal szabályok szerint zajló 30. Farsang Kupa labdarúgó tornán. A több hétig tartó esemény első versengéséről a Körösladány vihette haza a kupát, amely a döntőben fölényes 7–2-es győzelmet aratott a Gyulasport NKft. csapatával szemben.

Gajdács Pál

A győztes körösladányi csapat

Fotó: Berényi Gyermek FC

A 3. helyért a Berényi Gyermek FC „Fehér” együttese 6–2-re bizonyult jobbnak a Dévaványánál. Az ötödik helyet a Berényi Gyermek FC „Kék” csapata szerezte meg. Versenyen kívül pályára lépett a Berényi Gyermek FC U 7-es együttese is.

Különdíjak. Legjobb kapus: Rau Mihály (Berényi Gyermek FC „Fehér”). Legjobb mezőnyjátékos: Huszár Dominik (Gyulasport NKft.). Gólkirály: Puporka Zoltán (Körösladány). Legjobb hazai játékos: Varga Máté (Berényi Gyermek FC „Fehér”).

A hétvégére tervezett U11-es tornát február 24-re halasztották, mert az eredeti időpontban Bozsik-torna színhelye volt a mezőberényi Molnár Miklós Sportcsarnok.

A 30. Farsang Kupát január 27-én, az U19-es korosztály tornájával folytatják.

Különdíjasok

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában