Torna-Fitkid

2023.12.19. 11:36

Tíz éves a KörösFit DSE

Megtartotta évzáró gáláját a gyomaendrődi KörösFit Diáksport Egyesület, amely jubileumot is ült, mivel éppen egy évtizede kezdte meg sikeres működését.

Gajdács Pál

Csoportkép KörösFit DSE Gyomaendrőd

Forrás: Facebook

Pontosan 10 éve kezdte el Gergely Orsolya, a KörösFit DSE vezetője a torna edzéseket tartani a gyomaendrődi lányoknak, kezdetben csak háromnak, majd szépen jöttek a követőik, s ma odáig jutottak, hogy már közel 110 gyermeknek tart rendszeresen foglalkozásokat.

Ebből az alkalomból több mint háromszázan gyűltek össze a minap a gyomaendrődi Kállai Ferenc Integrált Kulturális Intézmény és Művelődési Házban, hogy megtekintsék az iskolás tornászok műsorait.

– A rendezvényre azok az edzők is eljöttek, akik a 10 év alatt munkájukkal segítették az egyesületet. Sikerült egy rendkívül különleges és színvonalas műsort összeállítanunk a nézőknek, ahol volt sírás-nevetés, divatbemutató, versenygyakorlatok bemutatása, külön akrobatika show, iskolás táncok és ajándékozás – számolt be az ünnepi eseményről Gergely Orsolya.

A gála elején Toldi Balázs, Gyomaendrőd polgármestere köszöntötte a megjelenteket, majd értékelte az egyesület 10 éves munkáját. A rendezvény háziasszonya Uhrin Barbara volt.

A műsor első felében a fitkid versenyzők léptek a színpadra, hogy egy divatbemutatóval nyűgözzék le a közönséget.

– A versenyruháink nagy részét Szilágyi Izabell varrja, aki jelen volt a gálánkon, és egy virággal köszöntük meg az egész éves munkáját – mondta a KörösFit DSE vezetője.

Ezután egyéni versenygyakorlatok, majd egy akrobatika show következett. Az első felvonás legvégén ugyancsak a fitkid versenyzők táncoltak, de most együtt, ahol bemutatták, hogyan változott a tánc a ’60-as évek óta.

Az ünnepségen visszaemlékeztek az elmúlt tíz évre, majd megköszönték az intézményvezetőknek az egész éves együttműködést. Az eredmény, amit az egyesület tornászai elértek, nekik is köszönhető. 

– Külön kiemelném Kovács Péterné Erika és Hornokné Lapatinszki Gizella segítségét, akik az egyesület elindulását, megalakulását támogatták. Gizike azóta is töretlenül segíti az egyesületet, az elmúlt tíz évben minden tornaversenyen támogatta a csapatot, hogy négy éve Gyomaendrőd adhat otthon a vármegyei döntőknek, javarészt neki köszönhető – emelte ki Gergely Orsolya.

A köszöntők után az iskolás táncok következtek, amelyben 65 gyermek egyszerre lépett a színpadra. A karácsony szellemét – a várakozástól az ajándékbontásig – táncolták el. A közel kétórás műsor végén minden kis-, és nagy gyermek ajándékot kapott, majd meglepetésként egy 150 szeletes tortával is készültek a tornászoknak és a nézőknek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában