Díjátadó

2023.12.12. 18:42

Átadták a Dr. Fekete Nándor Emlékdíjat

Díjátadó Hagyománynak számít már a Mezőberényi Gyermekfoci Alapítványnál, hogy ilyenkor év végén rendezik meg a jótékonysági báljukat.

Gajdács Pál

Kajlik Péter és Dr. Fekete Csongor a díjazottakkal

Kajlik Péter, elnök megemlékezett Dr. Fekete Nándorról, a fiatalon elhunyt labdarúgóról, orvosról, akinek emlékére éveken keresztül labdarúgótornát rendeztek. Ezen az eseményen mindig Dr. Fekete Nándor barátaiból összeállt csapatok játéka volt a központi esemény, hiszen ő maga is szívesen és szeretettel mozgott a futballpályán. Néhány éve a család létrehozta a Dr. Fekete Nándor Emlékdíjat, melyet az edzők által javasolt két kiváló mezőberényi utánpótlás focista fiatal vehet át. 

A díjat Dr. Fekete Csongor, Nándi testvére adta át Gottschick Vilmos és Rau Mihály részére. A fiatalok a Juventus edzőtáborban vehetnek részt a nyáron. A díjátadón részt vettek Nándi szülei és barátai is. Az emlékdíj méltó módon őrzi dr. Fekete Nándor emlékét, hiszen, ahogy Dr. Fekete Csongor elmondta, testvére, aki tanult és orvos lett, jó példa lehet a gyermekek, fiatalok számára. Példa arra, hogyan lehet összeegyeztetni a sportot, a játékot, a labdarúgást és a tanulást.

A berényi gyermekfocisták bálja

A bál kitűnő alkalom volt arra is, hogy a legjobb U19 játékosokat is díjazzák. Az edzők javaslata alapján Szabó Zsolt és Machó Róbert vehette át az elismerést. 

A bál vendége volt Szabó Attila székelyudvarhelyi labdarúgó edző és nemzetközi TEK-játékvezető, aki a bangkoki világbajnokságon a Paris Saint-Germain, a Barcelona és az AC Milan egykori brazil sztárjának, Ronaldinhónak vezetett mérkőzést. 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában