Labdarúgás - NB III.

2023.11.26. 16:56

Tovább erősítették a dobogós pozíciójukat

A vasárnapi évadzáró találkozón mindhárom pontot odahaza tartotta a Körösladány MSK együttese. A sárrétiek a Vasas II. gárdáját múlták felül verejtékes csatában, ezzel pedig a tavaszi folytatásra tovább erősítették dobogós pozíciójukat.

Bakulya Mihály

Czirok József góllal zárta az évet

Fotó: Erdős Normann

Némi meglepetésre a vendégek kezdtek jobban és eredményesebben. Szűk negyedórányi játékot követően Molnár egy kiugratás végén 15 méterről lőtt a bal alsó sarokba a kiszolgáltatott Selmeczi-Tóth mellett. A folytatásban a hazaiak nagy erőket mozgósítottak az egyenlítés érekében, de a Vasas fiataljai előtt is akadtak lehetőségek. A félidő hajrájában Czirok fejesével jött össze a hőn áhított ladányi egyenlítés.

A kék-fehérek szünet után is lendületben maradtak és egy újabb szöglet után Malkócs révén a vezetést is hamarjában magukhoz ragadták. A folytatásban több esély adódott az újabb gólok megszerzésére, de rendre hiba csúszott a befejezésekbe. Ezzel szemben a vendégek a semmiből egyenlítettek a 71. percben, amikor is Varga jobb oldali beívelését Barkóczi az öt és feles sarkáról fejelte a bal felső sarokba. Ez az állapot sem tartott hosszú ideig, hiszen a 84. percben újabb találatot hoztak a hazaiak erőfeszítései. Egy beadásra Talpalló Norbert érkezett a hosszún és a védők sűrűjében kilőtte a bal sarkot, amivel a három pontot is begyűjtötték a ladányiak.

Ekker Attila: – Beigazolódott, amit éreztünk hétköznap. Fáradtan és tompán kezdett a csapat, de ahogy mentünk a mérkőzésbe, egyre inkább találtak magukra a srácok. Ha kissé nyögvenyelősre is sikerült a mai győzelmünk, annál értékesebb lesz hosszú távon. A stáb nevében gratulálok a csapatnak az egész őszi idény során nyújtott hozzáállásukhoz, illetve az elért eredményükhöz. Köszönjük szépen a vezetők, a szurkolók támogatását és a klub körül dolgozók alázatos munkáját is.

Körösladány MSK–Vasas FC II. 3–2 (1–1)

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés. Körösladány, 150 néző. Vezette: Tóth Tamás (Sinkovicz Dániel, Juhász László).

Körösladány: Selmeczi-Tóth – Ruzsa (Rajsli, 77.), Raducu, Wéber, Bakk – Zelenyánszki, Talpalló N. (Farkas Já., 88.) – Sztankó (Papp Zs., 61.), Pusztai, Czirok (Kisari, 88.) – Malkócs. Vezetőedző: Ekker Attila.

Vasas II.: Bánfalvi – Feledy, Puskás, Szabó B. – Farkas B., Rab – Farkas Je. (Szabó Le., 86.), Varga D. (Mamusits, 86.), Rideg, Kapornai (Hős, 86.) – Molnár Cs. (Barkóczi, 59.). Vezetőedző: László András.

Gólszerző: Czirok (41.), Malkócs (52.), Talpalló N. (84.), ill. Molnár Cs. (14.), Barkóczi (69.). Jó: Bakk, Pusztai, Czirok, Talpalló N., ill. Varga D., Barkóczi, Farkas B.

Mesterlövészek

14 gólos: Molnár János (ESMTK).

12 gólos: Kerék László (BKV Előre).

11 gólos: Wirth Dániel (ESMTK).

9 gólos: Iván Milán (Szolnok), Vólent Roland (Békéscsaba).

7 gólos: Haragos Viktor József (Bp. Honvéd II.), Horváth László Dávid (Monor), Hulicsár Máté (Monor), Simon Benedek (Bp. Honvéd II.), Wéber László (Körösladány), Zádori Krisztián (Békéscsaba).

6 gólos: Artner Dávid (Kecskemét II.), Gréczi Márton Péter (Hódmezővásárhely), Lettner Lóránt László (Dabas), Pintér Norbert (Békéscsaba), Rácz Milán (Monor), Sándor Raul Benjámin (Füzesgyarmat), Sármány Kristóf (Békéscsaba), Szabó Bence (Füzesgyarmat).


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában