Labdarúgás - Vármegyei I.

2023.11.25. 17:54

Nyolc pontos előnnyel fordulhat a Gyula

A Vármegyei I. osztályú bajnokság 10. fordulójából elmaradt találkozót pótoltak szombaton Gyulán. A listavezető házigazdák a papírformának megfelelő magabiztos sikerrel fejezték be az évet, ezzel pedig 8 pontnyi előnnyel várhatják a tavaszi folytatást, míg a legyőzött Szeghalom a tabella hetedik helyén maradt.

Bakulya Mihály

A gyulai együttes tekintélyes fórral vághat a tavaszi idénynek

Fotó: Kiss Zoltán

Gyulai TFC–Szeghalmi FC 3–0 (1–0)

Vármegyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Gyula, 70 néző. Vezette: Tóth Imre

Gyula: Füstös – Szabó V. (Bojtos), Dajcs, Nagy S., Zabari, Szabó P. (Kukla), Trescsula, Katona (Repisky), Varga T. (Kiss T.), Borbély Zs., Tanner (Varga J.). Edző: Brlázs Gábor.

Szeghalom: Vastagh – Zsömbörgi, Csikós (Boruzs K.), Kasza, Vágási, Polonio-Guerreiro, Mészáros, Komódi, Marton (Kardos), László, Takács. Edző: Oláh Ferenc.

Gólszerző: Tanner (17. – 11-esből), Varga T. (61.), Nagy S. (72.). Jó: Borbély, Nagy S., Dajcs, ill. Polonio-Guerreiro, Kasza, Vágási, Mészáros.

A hazaiak kezdettől domináltak és nagy fölényben játszottak, azonban a büntető érvényesítésén túl nem igazán boldogultak a szervezett szeghalmiakkal. A sárrétiek dolgát szünet után is lekötötte a védekezés, ám ekkor már akadtak hibáik, igaz előttük is adódtak helyzetek. Összességében a gyulaiak sikere nem forgott veszélyben.

Brlázs Gábor: – A védekezésünk ma is rendben volt, de támadásban kényelmesebbek voltunk a megszokottnál, ezért kevesebb lehetőségünk adódott. Az őszi teljesítményhez gratulálok a csapatnak. Isten éltesse a technikai vezetőnket!

Oláh Ferenc: – Próbáltuk megnehezíteni a gyulai csapat dolgát, ami olykor sikerült is. Sajnálom a kapott gólokat, mert egyik sem kidolgozott szituáció után született, ennek ellenére megérdemelt a hazai siker. Amit kértem a fiúktól, megkaptam: nehéz helyzetünkben mindent kiadtak magukból, gólokat is szerezhettünk volna. Gratulálok a Gyulának az őszi szerepléshez! Vincze Gyula


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában