Nemzetközi verseny

2023.11.07. 07:00

Negyedszáz aranyat úsztak össze

Immár huszadik alkalommal szólították rajtkőre a szenior úszókat a hódmezővásárhelyi nemzetközi versenyen. Az elmúlt hétvégén 37 klub 265 „nagy öregje” viaskodott két napon át a helyi Gyarmati Dezső Sportuszodában.

Beol.hu

A békéscsabai aranyérmes női váltó, balról: Juhászné Tóth Margit, dr. Kocsor Éva, Gazsyné Hrabovszki Edit, és Pappné dr. Marik Sarolta

Fotó: Gazsy Endre

A hazai klubok nevezése mellett érkeztek jelentkezők Ausztriából (egy egyesület), Romániából (4) és Szerbiából (2). Szűkebb pátriánkat a Békéscsabai Szenior Úszó Egyesület (13 induló), a Tótkomlósi Rozmárok (11) és a Gyulai dr. Regele Károly Szenior Úszó Klub (1) képviselte. Megyénk negyedszáz indulója 25 arany-, 17 ezüst- és 14 bronzérmet zsebelt be a két nap során.

A pontversenyben a Törökbálinti Szeniorok végeztek az élen 762 egységgel, őket követte a Hód Triatlon és Öttusa Klub (743) és a Budapesti Delfinek (526). Békés vármegyéből a hatodik helyen zártak a békéscsabaiak (312), 13. a Tótkomlósi Rozmárok (154), míg az egyszemélyes gyulai küldöttség a 26. helyen végzett (39).

A megyei dobogósok

Békéscsaba: Csirmaz Sándor, Csomai Zsolt, Gazsyné Hrabovszki Edit, Juhászné Tóth Margit, dr. Kocsor Ferencné, Kósa László, Metcalfe Bodnár Tímea, Pappné dr. Marik Sarolta, Sallai Katalin.

Gyula: Csepeli Pálma.

Tótkomlós: Apatóczki István, Földesi Róbert, Gáll Jánosné, Horváth Jánosné, Kancsó János, Rajki Józsefné, Varga Attila.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában