Labdarúgás - NB III.

2023.11.10. 10:10

„Kötelező” lenne a három pont otthon tartása

Az évzáró 15. játéknap meccseit rendezik vasárnap az NB III.-as labdarúgó-bajnokság Dél-keleti csoportjában. A viharsarki trió tagjai közül látszatra, a harmadik helyen álló Körösladány feladata lesz a legkönnyebb, amely az utolsó pozíciót elfoglaló Szeged II. együttesét látja vendégül 13 órától. A zsinórban öt vereséget szenvedő Tisza-partiak kispadján a Szolnok elleni legutóbbi találkozón debütált Bilics Igor edző, aki Andorka Pétertől vette át a szakmai irányítást.

Bakulya Mihály

Wéber Lászlóék csak győzelem esetén lehetnének maradéktalanul boldogok

Fotó: Kovács-Goda József

A ladányiak úgy fogadhatják a sereghajtót, hogy a dobogón maradva zárták a bajnoki címre pályázó közvetlen riválisok elleni rangadókat. Legutóbb Békéscsabán kifejezetten ötletesen és bátran fociztak, vasárnap azonban vélhetően egy más szemléletű ellenfél vár rájuk, mellyel szemben „kötelező” lenne a győzelem megszerzése.

Ekker Attila, a Körösladány vezetőedzője: – Ahogyan előre, úgy hátrafelé is hiba lenne nézegetni a tabellát részünkről. Tudjuk, hogy másfajta mérkőzés vár ránk, mint az előz hetek során. Bár a pontok tekintetében a Szeged gyengébben teljesít, de minden alkalommal szoros meccset játszik, függetlenül az ellenfelektől, meglepően kevés gólt kapott, ami figyelemre méltó. Mozgékony csapatról van szó, ahol edzőváltás is volt az előző héten, a fiataljaik pedig nyilván bizonyítani szeretnének. Ennek megfelelően végig koncentráltnak kell lennünk a célunk elérése érdekében. Természetesen nyerni szeretnénk, azzal kihasználhatnánk, hogy a közvetlen riválisaink egymással mérkőznek Vásárhelyen. Talpalló Ákos iskolai elfoglaltsága miatt keveset edzett a héten, Csicsely János lábadozik a lábtöréséből, a többiek szerencsére rendelkezésre állnak, így kellő mozgásterünk van a kezdőcsapat kialakítására, illetve a szükséges változtatások végrehajtására.

NB III Dél-keleti csoport, 15. forduló

November 12., vasárnap, 13.00
Körösladány MSK–Szeged-Csanád Grosics Akadémia II.

Körösladány, KMSK Sporttelep

Vezeti: Németh Gergely (Kulcsár Dániel, Kovács Levente Richárd)

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában