Labdarúgás

2023.11.10. 12:10

Égetően kellenek a pontok a gyarmatiaknak

Bakulya Mihály

Csáki Dávidra komoly szerep hárul majd a gyarmati védelem tengelyében

Fotó: Fejes Loretta

Fontos mérkőzés előtt áll a füzesgyarmati csapat az NB III.-as bajnokság vasárnapi játéknapján. A tabella 13. helyén álló piros-fehér gárda a legutóbb elszenvedett két vereséggel nem könnyített a helyzetén, de hétvégén sokat tehet azért, hogy kedvezőbb pozícióból várhassa a tavaszi idényről előrehozott hátralévő két mérkőzését.

A vasárnap délutáni program keretében a sárréti gárda amolyan „hatpontos” mérkőzésre utazik Szolnokra. Bár a Tisza-partiak számláján csupán három egységgel áll több, az utóbbi hetek teljesítménye egyértelműen feléjük billenti az mérleg nyelvét az esélyesség tekintetében. A sárrétiek számára éppen ezért szervezett játékra lesz szükség és elkerülni a szarvashibákat.

Boros Tibor, az Füzesgyarmat szakmai koordinátora: – Át kell érezniük a fiúknak az előttünk álló találkozók súlyát. Nincs mese, pontot, pontokat kell szereznünk és ha lehet már ezen a hétvégén. Persze tisztában vagyunk vele, hogy a pillanatnyi formák alapján nem mi vagyunk az esélyesek, de amennyiben hátul fegyelmezettek leszünk, elöl pedig koncentráltak és nem hagyjuk pamlagon a kínálkozó helyzeteinket, akkor lehet sanszunk kedvező eredmény elérésére. Amennyiben viszont önmagunkhoz mérten még gyengén is teljesítünk, akkor senki ellen nem lehet sanszunk pontszerzésre. Nehezíti a dolgunk, hogy Bódis Norbert családi okok miatt kihagyja a hétvégét, a többiek azonban hadra foghatóak.

NB III Dél-keleti csoport, 15. forduló

November 12., vasárnap, 13.00

Szolnoki MÁV FC–Füzesgyarmati SK
Szolnok, Tiszaligeti Stadion
Vezeti: Takács Ákos (Sztányi Tibor, Kovács Zoltán)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában