Röplabda

2023.10.23. 08:50

Nulla kettőről veszített a BRSE

Hiába vezetett az első két szett után 2:0-ra a Békéscsabai RSE, a minden játékelemben feljavuló MTK Budapest megfordította az eredményt. A harmadik játszmától nagyon rossz lett a vendégek nyitásfogadása, amit a fellelkesült fővárosiak alaposan kihasználtak.

Gajdács Pál

Fotó: Shutterstock

MTK Budapest–Békéscsabai Röplabda SE 3:2 (-19, -13, 16, 22, 11)
NB I.-es női röplabda-mérkőzés. Budapest, 100 néző. V.: Horváth M., Bátkai-Katona. MTK Budapest: Kollár 1, Bánki 16, Jakab 13, Vigh 8, Darvas 2, Briga 2. Csere: Divényi (liberó), Kindrusz 3, Endrődi 2, Kardos 19. Vezetőedző: Bene Róbert.
Békéscsabai Röplabda SE: Mikus 6, Budai 5, Fekete G. 10, Gergácz 11, Szatmári 7, Korcsok 10. Csere: Nánási Z., Erdei K. (liberók), Gajdács 17, Fekete R. 1, László 1. Vezetőedző: Nagy A.
Nagy Attila: – 

A harmadik játszma elejétől gyakorlatilag megszűnt a nyitásfogadásunk és ez el is döntötte a mérkőzést. A harmadik szettől kezdve rengeteg hibával játszottunk, ami érthetetlen, tekintve, hogy hogyan kezdtük a mérkőzést. Az első két szettből lehetett volna építkezni, de nekünk nem sikerült, az ellenfelünk pedig ezt nagyon szépen használta ki. Gratulálok az MTK-nak, megérdemelte a győzelmet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában