Labdarúgás

2023.08.19. 21:50

Sok volt a súlyos technikai hiba a Füzesgyarmatnál

Hazai veretlenségét veszítette el a Füzesgyarmat az NB III.-as bajnokság negyedik fordulójában. A gyarmatiak az első félidőben saját „sírjukat” ásták meg a kihagyott büntetővel és ziccerrel..

Bakulya Mihály

Fildan Calin kapus a gólokról nem tehetett.

Fotó: Archív fotó: Daru Andrea

Füzesgyarmati SK–BKV Előre 0–3 (0–1)

NB III.-as mérkőzés. Füzesgyarmat, 150 néző. Vezette: Vinter Béla Gábor (ifj. Varga Gábor, Elek Balázs).

Füzesgyarmat: Fildan – Soós (Bella, 79.), Csáki, Bódis, Mező – Kobály, Mezei (Pinte, 69.) – Bartók (Csaplár, 79.), Kis Sz., Szabó B. (Hoffmann, 69.) – Sándor (Virág, 85.). Szakmai koordinátor: Boros Tibor. Vezetőedző: Szabados Tamás.
BKV Előre: Horváth G. – Szabó N. (Reizer, 85.), Balogh M., Dani, Forgács – Zoboki L. (Kun, 81.), Ihos, Takács, Kesselbauer – Kubó (Zoboki Á., 73.), Kerék. Vezetőedző: Balogh Béla.
Gólszerző: Kubó (41.), Dani (62.), Kerék (77.).
Veszélyesebben kezdtek a fővárosiak, de a gyarmatiak szerezték volna az első gólt, amennyiben a 18. percben Kis Szabolcs pontosabban céloz egy kezezés miatt megítélt büntetőnél. Ezt követően ajtó-ablak helyzetben szintén ő hibázott, a büntetés pedig egy kontra végén érkezett a félidő hajrájában, amikor Kubó fejjel zárt pontosan egy fővárosi akciót.

A szünetből visszatérve, újabb lendületet vettek a sárrétiek. Nagy elánnal támadtak, azonban egy Dani révén eredményesen lezárt újabb kontra még nehezebbé tette a dolgukat, és a harci moráljukat is aláásta. A vendégek nem adták fel a hátsó biztonságukat, a hazaiak pedig nem tudták áttörni azt, mi több egy szerzett labdából Kerék a 77. percben idő előtt lezárta a meccs érdemi részét.

Jó: Csáki, Bódis, ill. Horváth G., Balogh M., Kubó, Kerék.

Boros Tibor: – Nehezen lendültünk játékba, de az első félidőben így is mi álltunk közelebb a gólszerzéshez. A folytatásban sem változott a játék képe, a bekapott második találat után viszont már nem tudtunk újítani. Az eredmény kevésbé bosszant, mintsem több játékosunk súlyos technikai hibája, ami számomra megfejthetetlen.

A 4. forduló további eredményei: Bp. Honvéd II.–Szolnoki MÁV FC 1–1, Kecskeméti TE II.–Erzsébeti SMTK 0–4, Martfűi LSE–FC Dabas 2–3, Pénzügyőr SE–Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. 3–1, Hódmezővásárhelyi FC–Vasas FC II. 0–0.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában