Taekwon-do

2023.07.04. 10:51

Övvizsgát tettek a szarvasi edzőtáborban

A IV. Danos Szedoglavits Alajos mester, a volt békéscsabai WT Taekwondo klubvezető Szarvason tartott edzőtábort a napokban mostani klubjának, a Dunaharaszti Ninjáknak é a békéscsabai József Attila LTE taekwon-dósainak.

Gajdács Pál

A résztvevőknek alkalmuk nyílt kipróbálni az elektromos pontozó rendszert és megtapasztalhatták milyen érzés protektoros küzdelemben részt venni. Emellett bázistechnikai edzések is voltak, ahol finomíthatták a tanítványok a technikájukat.

Az edzőtábor záró része az övvizsga volt, amit megelőzött a keddi napon egy erőnléti rész, amit a magasabb övre vizsgázók sikeresen abszolváltak. 

Az időjárás kegyes volt, hiszen nem volt magas a hőmérséklet, de így is megizzasztotta rendesen a IV danos mester volt tanítványait. A végeredmény: 12 fő sikeres vizsgája, amiből Fajzi Dániel 2 danos fekete öves lett, míg újabb két fekete öves mesterrel is bővült a névsor, méghozzá Szedoglavits Györgyi és Szántó Zalán személyében.

Piros öv, fekete csíkra vizsgázott Gyuricza Imre (1 kup), piros övre fia, Gyuricza Ádám (2 kup), Mladonyiczky Boglárka, kék övre (4 kup), Fajzi Gergő zöld öv, kék csíkra (5 kup), sárga övre (8 kup) Erdei Sabine, Boros András, Rusznák Pál, Kayumi Dáriusz, fehér öv, sárga csíkra (9 kup) pedig Sutoczky Nándor vizsgázott sikeresen. A felkészítők: Matusik Andrea (2 dan), Lányi Réka (3 dan), Lányi Csilla (1 dan), Gyuricza Imre (1 kup).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában