Röplabda

2023.06.23. 16:31

Visszatér a pályára a 130-szoros válogatott

Visszatér a pályára Király-Tálas Zsuzsanna. A hírt maga a 130-szoros válogatott röplabdázó jelentette be, aki Békéscsabán is emlékezetes éveket töltött és szép sikerek részese volt.

Bakulya Mihály

Király-Tálas Zsuzsanna itt még kaposvári színekben.

A korábban Európa-liga-győztes feladó gyermeke születése miatt az elmúlt idényben még „csak” másodedzőként segítette az akkor újonc MÁV Előre csapatát, most viszont újra játékra jelentkezett.
A székesfehérvári születésű és nevelésű röplabdázó fiatalon, 14 éves korában bemutatkozott a női NB I-ben, majd az Extraligában. Később eligazolt a városból, pályafutása során a BSE, a Vasas, a Békéscsaba és a Kaposvár szerelését is magára húzta, továbbá a légiós életbe is belekóstolt Lengyelországban.
– A játék nagyon-nagyon hiányzik, főleg azért, mert a háttérben nagyon sokat dolgoztam és rájöttem, mennyivel egyszerűbb a pályán teljesíteni. Olyan stáb lesz mögöttem, illetve a csapat mögött, amely profin fogja tudni koordinálni akár az én visszatérésem, akár az együttes kondícióját és rehabját. Bízom benne, hogy minden rendben lesz a fizikális részt nézve, mert úgy gondolom, a technikai dolgokkal nem lehet gond több mint tíz év profi sport után – nyilatkozta a klub honlapján a 29 éves játékos, aki jelenleg is külön edzéseket végez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában