Labdarúgás

2023.04.19. 11:23

Kilenc játékost és edzőt tiltottak el

Az előző hétvégén kiállított megyei labdarúgók közül a dévaványai Papp Dávid kapta a leghosszabb büntetést, akinek csapata három soron következő bajnoki találkozót kell kihagynia – derül ki az MLSZ Békés Megyei Igazgatóság által kiadott hivatalos értesítőből, amely a fegyelmi bizottság keddi ülésén meghozott határozatait tartalmazza.

BMH

Fotó: Shutterstock illusztráció

Összesen 9 játékos és egy edző kapott eltiltást, az eleki egyesületnek pedig két hazai mérkőzésén kell szövetségi ellenőrt fogadnia.
A felnőtteknél Papp Dávid (Dévaványa) 3, Dehelán Gergő (Elek) 2, Kovács I József (Kevermes), Benyó Roland (Újkígyós) és Csatlós Attila (Mezőmegyer II) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva.
Az utánpótláskorúaknál Janicsek Zoltán (OMTK-ULE U19), Polacsek László (OMTK-ULE U19), Uhrin Balázs Dániel (Békéscsaba UNFC) 2-2 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva.
Frankó Péter Noel (Nagyszénás U19) 1 soron következő bajnoki futsal-mérkőzéstől eltiltva.
A FEB Bodzás Ádám (Orosházi MTK-ULE U19) sportszakembert 2 soron következő bajnoki mérkőzésen a kispadtól eltiltotta.
Az Elek USE sportszervezete 2 soron következő hazai bajnoki mérkőzésen sportszövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségeinek viselésére lett kötelezve.
Színes lapok miatt az Elek USE 7000 forint pénzbüntetést kapott.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában