Fegyelmi határozat

2023.04.12. 12:10

Ellenőrt kell fogadni a megintett kluboknak

A megszokotthoz képest kevesebb játékos ügyében kellett döntést hoznia az MLSZ Békés Megyei Igazgatóság fegyelmi bizottságának, ugyanakkor három klubot is megintettek és sportszövetségi ellenőrt rendeltek ki.

G. P.

Fotó: Shutterstock illusztráció

A felnőtteknél Milek Bence (Szabadkígyós) 3, Erdélyi Ferenc (Battonya) 2, Solymoskövi Zsolt (Újkígyós), Pain Dániel (Kevermes), Tóth Zoltán (Medgyesegyháza) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzésen nem léphet pályára. A dévaványai Kéki Csabát 3 soron következő kupamérkőzéstől eltiltották. Nagy Balázs (Medgyesegyháza) május 16-ig minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől eltiltva. Az utánpótláskorúaknál Benkó Alex (Szabadkígyós U17) és Borsi Attila (Medgyesegyháza futsal U19) 2-2, Szász Roland (Kondoros U17) 1-1 soron következő bajnokin nem játszhat.

A szarvasi Klimaj Zoltán sportszakember 2023. április 25-ig, míg a medgyesegyházi edző, Gellény Ferenc május 9-ig minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől eltiltva.

A Szabadkígyósi SZSC-t és a Csabacsűdi GYLSE-t 2-2, a Medgyesegyházi SE-t 1 soron következő hazai bajnoki mérkőzésen sportszövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségeinek viselésére kötelezi. 

A Szarvasi FC 6000, a Mezőmegyer SE 5000 forint pénzbüntetést kapott színes lapok miatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában