Asztalitenisz

2022.10.10. 10:38

Balogh Ágnes Kíra két ezüstje

Gödöllőn rendezte meg a MOATSZ aranyfokozatú leány ranglista versenyét két korosztály számára, amelyen asztalhoz álltak a Békés megyei fiatalok is.

V. L.

A dobogó második fokán Balogh Ágnes Kíra

Az U17-es korosztályban Hudák Dorina, az extraligás ASE Orosháza kölcsönjátékosa egyéniben bronzérmes lett. Szilágyi Lívia, a Békési TEAM versenyzője a főtáblára jutott, és a 9–16. helyen végzett. Párosban Hudák Dorina a Statisztika játékosával, Szosznyák Emmával  begyűjtötte második bronzérmét is. Szilágyi Lívia, a békésiek kölcsön játékosával Ungureán Dorkával az oldalán az 5–8. helyen végzett.            

Az U19-es korosztályban Balogh Ágnes Kíra, a Békési TEAM játékosa végig jó teljesítményt nyújtott, és a döntőbe jutott, ahol 4:2-re kikapott Molnár Kendrától, a Statisztika játékosától, így ezüstérmet szerzett. Hudák Dorina az 5–8. helyen végzett. A selejtezőből nem jutott a főtáblára Szilágyi Lívia, és Ungureán Dorka, közülük Szilágyi Lívia a vigaszágon a harmadik helyet szerezte meg. Párosban a tatai Adamik Csenge, és Balogh Ágnes Kíra a fináléba jutott, ahol 3:1-es vereséget szenvedtek a Tölgyes Dorottya, Volentics Anna (Nyírbátor, Dunakeszi) duótól, így ezüstérmes nyertek. A Hudák Dorina, Szosznyák Emma duó miután az elődöntőben 3:1-re kikapott Baloghéktól, így a dobogó harmadik fokára állhatott. A Szilágyi Lívia, Ungureán Dorka kettős a 9–16. helyen végzett, miután a nyolc közé jutásért 3:2-re kikapott az Adamik, Balogh duótól.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában