Röplabda

2022.09.07. 10:48

Pintér Andrea az Eb-selejtezőn mutatkozik be a csabai közönségnek

Megkezdődött a visszaszámlálás a szombaton este a csabai városi sportcsarnokban 19 órakor kezdődő Magyarország–Portugália női röplabda Európa-bajnoki selejtezőig.

G. P.

Pintér Andrea

Forrás: BRSE Facebook-oldala

Válogatottunknak ezt megelőzően szerdán este még egy feladatnak kell eleget tennie: Ukrajna ellen Csehországban lép pályára a csoportelsőségért. A kijutás miatt azonban már nem kell stresszelni, hiszen a nemzeti csapat ciprusi, illetve az ukránok portugálok elleni sikerével ez már biztossá vált.

A Swietelsky-Békéscsaba nyáron Nyíregyházáról igazolt centere a Magyar Röplabda Szövetség honlapjának adott interjújában elárulta, hogy az ünnepléssel még várnak, mivel még nem ért véget a sorozat és a hátralévő két mérkőzésen szeretnének győzni, hogy csoportelsőként zárjanak.

Pintér Andrea számára különleges lesz a szombati békéscsabai fellépés, hiszen eddig még csak ellenfélként járt a viharsarki megyeszékelyen.

Várom már, hogy Békéscsabán játsszunk, hiszen a hangulat mindig fantasztikus a csarnokban, és egy győzelem szép lezárása lenne a nyári programnak

 – mondta.

A 28 éves röplabdázó beszélt arról is, hogy egyre jobb és egységesebb csapattá alakul a válogatott.

– Hétről hétre egyre jobban összekovácsolódott, ami – úgy gondolom – a mérkőzéseken is észrevehető volt. Próbálom azt az energiát átadni, ami bennem van, és mindig a maximumra törekszem, hogy a legjobbamat nyújtsam.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában