Kézilabda

2022.06.30. 15:42

Békés megyei játékvezetők győzelme

A Békés Megyei Kézilabda Szövetség hagyományos, évente megrendezett továbbképzését egy játékvezetői torna zárta.

G. P.

A győztes csapat /Fotó: bekesmksz.hu/

A házigazda mellett Bács és Pest megye játékvezetői léptek pályára, hogy körmérkőzés keretében döntsék el, ki a jobb. A sportszerű és izgalmas mérkőzések után végül a Békés megyei gárda örülhetett, a második helyen Bács, a harmadikon Pest megye csapata végzett.

A torna gólkirálya a Bács megyeiek átlövője, Papp Dávid lett és innen került ki a legjobb kapus is, Simó András személyében.

A legsportszerűbb csapat a Pest megyei volt, a legjobb játékost pedig a hazai csapat adta, Nagy Biankát látták a legjobbnak játékvezető kollégái.

A díjakat Fabulyáné Kovács Tímea elnök és Laurinyeczné Buday Vera versenyigazgató adta át. Mint Nagy Ferenc a Békés Megyei Kézilabda Szövetség játékvezetői bizottságának elnöke elmondta, hagyományteremtő céllal hozták létre néhány évvel ezelőtt a tornát, akkor az a Csongrád megye volt a házigazda, amely a mostani viadalon nem tudott jelen lenni, de a jövő évi, Bács-Kiskun megyében sorra kerülő folytatásban már ők is ott lesznek.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában