Úszás

2022.04.21. 15:20

Bohus Richárd két aranyat nyert

Debrecenben rendezik az idei felnőtt országos bajnokságot, amelyen rajkőre lépnek a Békés megyei, és az innen elszármazott úszók is. Az első napon a békéscsabai Bohus Richárd, aki a BVSC-Zugló színeiben versenyez két számban állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára. Az 50 méteres hátúszásban 25,52-vel győzött. A vegyes csapatok 4x100 méteres gyorsváltójában a BVSC-Zuglóval lett aranyérmes, amely Németh Nándor, Bohus Richárd, Kontér Lora, Késely Ajna összeállításban szerepelt, idejük: 3:34,11.

Bohus Richárd a célba érkezés után /Fotó: MTI/Kovács Anikó/

A gyulai, jelenleg az Újpesti TE színeiben versenyző Veres Laura a 4x100 méteres vegyes váltóval aranyérmet nyert, a győztes UTE összeállítása Kós Hubert, Zombori Gábor, Kapás Boglárka, Veres Laura, idejük: 3:54,90. A vegyes csapatok 4x100 méteres gyorsváltójában Veres Laura tagja volt a 3:35,57-es idővel célbaérkező bronzérmes újpesti négyesnek.  

  

A Békéscsabai Előre ÚK 4x100-as vegyes gyorsváltója összesítésben a 11. helyen végzett 4:10,33-as idővel, és nem jutott a döntőbe. A váltó tagjai: Reisz Dániel, Gyebnár Attila, Kiss Zsófia, Rolek Petra.        

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában