röplabda

2021.07.08. 07:05

Orosz feladót igazolt a Békéscsaba

A szerb Szara Kliszura és a finn Salla Karhu után újabb játékos leigazolását jelentette be az extraligás Swietelsky-Békéscsabai RSE.

Az orosz Anasztaszija Kornyienko a francia élvonalbeli Volero Le Cannet csapatából érkezett. A 28 éves, 182 centiméter magas feladó korábban még nem lépett pályára Magyarországon, de motivált, hogy hazai és nemzetközi porondon is sikerekhez segítse új csapatát.

– A BRSE több korábbi játékosa is megerősített döntésemben, hogy egy olyan klubhoz igazoltam, ahol minden lehetőség adott, hogy a legjobb formámat mutassam. Szeretnék a végsőkig menetelni és bizonyítani mind a magyar bajnokságban, mind pedig a nemzetközi kupában. Már nagyon várom, hogy bemutatkozhassak új csapatomban – nyilatkozta a BRSE hivatalos közösségi oldalán az orosz irányító.

A jekatyerinburgi születésű játékos hazájában játszott az Avtodor-Metar és az Omszk együttesében, majd 2015-től a francia ES Le Cannethez igazolt. Svájc következett, ahol a Köniz és a Zürich csapatát erősítette, majd három évvel ezelőtt visszatért Franciaországba, ahol a Volero Le Cannet együttesét szolgálta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában