tenisz

2021.07.19. 15:46

Bondár Anna továbbjutott

A szeghalmi származású Bondár Anna sikerrel vette az első fordulót a lengyelországi Gdyniában zajló 235 ezer dollár (71,5 millió forint) összdíjazású salakpályás női tenisztornán.

V.L.

A magyar játékos a szabadkártyával főtáblára kerülő orosz Valeria Olianovszkaját múlta felül a várakozásoknak megfelelve. Az aktuális heti világranglista 231. helyén jegyzett 24 esztendős teniszező szoros első szettben szerzett vezetést. Ennek során 6:5-ig mindenki hozta a saját adogatását, ám ekkor a nyurga orosz lány belehibázott a sajátjába, ezzel pedig Anna jutott előnyhöz. A sárréti lány a folytatásban erősített, és 6:3-ra hozta a második szettet, így győzelmével a magyar teniszező első főtáblás sikerét érte el WTA tornán. Bondár Anna a torna második fordulójában a 26 éves szlovák Anna Karolina Schmidelovával (123.) találkozik, aki a torna harmadik legmagasabban rangsorolt játékosát, az orosz Anna Blinkovát (83.) búcsúztatta két 6:3-as szettben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában