röplabda

2021.06.28. 12:13

Közeleg a rajt a serdülő-Eb-n

Alig több mint két hét múlva Nyíregyházán és a szlovákiai Homonnán megkezdődik a serdülő leány Európa-bajnokság. A Kőnig Gábor által irányított U16-os együttes lassan négy hete készül együtt.

G.P.

A válogatottban hat békéscsabai lány dolgozik, Fekete Ramóna, Korcsok Karolina, Matuska Orsolya, Nánási Zoé, Tóth Sára és Tuska Brigitta.

Az első két hétben a lányok kondicionális tréningeket végeztek, majd június 21-től Nyíregyházán folytatták a munkát, miközben Homonnán két felkészülési mérkőzést játszottak Szlovákiával, az elsőt 3:2-re elveszítette a csapat, a másodikat 4:1-re megnyerte. A csapat visszatért Nyíregyházára, ahol az edzések mellett még a szlovákokkal és a szerbekkel játszik felkészülési mérkőzést, majd a végleges keretszűkítést követően július 10-én Csehország ellen kezdenek az Eb-n. Ezt követően a belgákkal, a lengyelekkel, a törökökkel, végül az oroszokkkal csapnak össze. Július 17-én és 18-án az elődöntőkre és a döntőre, valamint a bronzmérkőzésre kerül sor Nyíregyházán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában