kézilabda

2021.04.16. 10:23

Hiányzó kulcsjátékosok az Orosházában

Két hét elteltével folytatódik szombaton az NB I.-es férfi bajnokság az Orosházi FKSE-Linamar számára. A sereghajtó a pontvadászatban 5. helyen álló Csurgói KK-t fogadja 18 órától az Eötvös téri sportcsarnokban.

G. P.

A zöld-sárga mezesek rendkívül nehéz helyzetben vannak, hiszen a még élvonalbeli tagságot jelentő 12. hely is már öt pont távolságban van. A heteken keresztül több kulcsemberét is nélkülöző együttes február 6-a óta nem szerzett pontot, és több olyan mérkőzés is elúszott, ahol normál esetben erre esélye lett volna.

Ratko Djurkovics, az OFKSE vezetőedzője játékoskeretet illetően kevés pozitívummal szolgált:

– Erős csapat érkezik szombaton hozzánk. A keretet illetően még vannak kérdőjelek, mert Lele Ákos és Németh László is sérüléssel bajlódik. Ettől függetlenül nekünk teljes erőbedobással kell küzdenünk, de az majd a meccs végén derül ki, hogy ez mire is lesz elég pontosan.

A Csurgó jelenleg 21 ponttal 5. a bajnokságban, a két csapat október 10-ei összecsapását szoros csatában 29–26-ra a Somogy megyeiek nyerték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában