Koronavírus Békésben

2021.01.26. 12:01

Öten küzdenek fertőzéssel a csabai lányoknál

Az NB I.-es női bajnokságban szerdán 18 órakor Székesfehérváron lép pályára az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE együttese a tabella 9. helyén álló Alba Fehérvár KC vendégeként.

G. P.

Forrás: Bencsik Ádám

A csabaiaknál a tesztelések az elmúlt időszakban több játékos és stábtag esetében is pozitív eredményt hoztak. A klub tájékoztatása szerint jelenleg öt sportoló küzd a vírusfertőzéssel, mindannyian otthonukban gyógyulnak, de egy ideig biztosan nem játszhatnak. Egy még november elején megbetegedett játékos súlyosabb szövődményekkel esett át a fertőzésen, jól van, de még nem tudta elkezdeni az edzéseket. Amennyiben a mérkőzésnapi tesztek újabb pozitív esetre nem derítenek fényt, a csapat az MKSZ előírásai szerint pályára lép szerdán, Székesfehérváron.

Vida Gergő, a csabaiak vezetőedzője így vélekedik: – Sajnos továbbra is több hiányzónk van, igaz a kupában aratott győzelem remélem, hogy egy kis lelki támogatást adott a lányoknak. Radojevics Tamara mellett ezúttal már leülhet a kispadra az ősszel műtéten átesett szerb átlövő Ivana Mitrovics is. Szeretnénk megnehezíteni a fehérváriak dolgát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában