megsérült sportpadló

2021.01.28. 10:06

Ismét lehet edzeni a csabai sportcsarnokban

Ismét tarthatnak edzéseket a városi sportcsarnokban, amelynek küzdőterére hetekig azért nem léphettek a sportolók, mert megsérült a sportpadló.

L. B.

Forrás: Bencsik Ádám

Szarvas Péter polgármester elmondta, a városi sportcsarnokot érintő beruházás befejezését és a műszaki ellenőrzést követően még tavaly év végén a női felnőtt kézilabdacsapat megtartotta első edzéseit. Ismereteik szerint ezek után az első tisztítás alkalmával eláztatták a sportpadlót, így az károsodást szenvedett. Emiatt nem lehetett edzéseket és mérkőzéseket sem lebonyolítani a küzdőtéren.

A városvezető elmondta, a küzdőtér burkolata azóta kiszáradt és újból használhatóvá vált. Jelenleg olyan edzéseket tarthatnak, amelyek során nem használnak waxot.

Ennek megfelelően a kézilabdások számára a kapusedzéseket már lehetővé tették, illetve a kézilabda utánpótláscsapatok is tréningezhetnek. Hamarosan a röplabdások is visszatérhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában